Урок за Кармата

hypnosis-for-past-life-regression Да поговорим пак за Кармата, която е важна пътеводна звезда в живота ни. Както знаем , Кармата се основава върху безгрешния закон на Нютон за причината и следствието, действието и противодействието.

Например Иван наранява Мария, тя в някои следващ живот среща Иван с друго име ,пол и тяло и му го връща, съзнавайки подсъзнателно, че този човек я дразни от самото начало. След това ,двамата отнова се срещат в друг живот и вече е ред на Иван да си го върне и после пак тя на него….и това до безкрайност.

Как може да бъде спряно това колело от наранявания?

Първо , човекът, който е бил наранен първи, проглежда за истината на Кармата, дава си сметка подсъзнателно и отказва да отвърне на удара. На практика – прощава. В този случай и двамата се освобождават от по-нататъшни съприкосновения. Свобода и за двамата!

Второ, ако жертвата приеме, че страда по своя винавинвина/ за нещо, което е причинила в миналото/ сега и се връща и приеме вината – това е друг вид прошка – разбиране …веригата пак се къса. Свобода и за двамата!

Така, че всичко сполетяло ви /било то щастие или нещастие/ е заслужено в предишен живот. Трябва да знаем, че случи ли ни се нещо много неприятно да осъзнаем ,че ние сме причината. Явно сме сторили това на някого , иначе нямаше да ни се случи. Да поемем цялата отговорност, дори когато изглежда ,че нямаме вина. Такова искрено приемане облекчава симптомите на Кармата и кара другия човек да се почувства нелепо. Вторият начин е да отвърнете с обратно действие. Какво е обратно действие? Ето пример : жена не може да има деца, поради обърната матка , запушени тръби…и т.н. Но всъщност каква е причината от духовната страна : в предишен живот тя е отказвала да има деца заради егото си или пък се е отнасяла зле с децата си и ги е малтретирала. Но става обрат…тя решава да си осинови дете/ прави обратното на постъпката си и доказва ,че може да се грижи за деца/. Знаете ли , че в 75, 85% от жените с такива диагнози се установява бременност  скоро след това действие? Със сигурност сте чували такива истории!

Най-сигурният начин да се прекъсне веригата на кармата е да се прощава  на всички за деянието им. Все пак , това по някакъв начин ни се връща! Нека ние да сме тези които да прекъснат веригата на Кармата<3 ❤ ❤ Опрощението освобождава двете страни.

Помните ли какво е казал Бог? ,,Обичайте враговете си…ако някой те удари по едната буза, обърни и другата си страна..“ Примирете се , простете, изкупете греховете си, за да преоткриете себе си!

Едно мнение по „Урок за Кармата

Вашият коментар