Тайната за хаоса

Каква всъщност е истината и какво е стояло винаги пред очите ни , но не сме виждали?

Да започнем с думата хаос.

CHAOS  Това всъщност, не е една дума и не означава катастрофа. Всъщност думата е съставена от съкратени символи или главните букви на енергиите ,които идват от небето или Божествените  енергии.

C- въглерод

H – водород

А- азот

О – кислород

S -сяра

Всички се сещате за знака или руната, която използват гестапо  и тя изобразява мълния , или енергия от небето. Шинтоистите имат един Бог Су. Където С е енергията която слиза от небето, А у – това ,което се събира във утробата. Дойдохме пак на темата за събиране на небесна енергия. Сега малко ще се отклоня за да ви припомня нещо, което всички знаем , но сме забравили. 20200407_181439

Знаем, че  WWW е знака за влизане в интернет, но всъщност е и 666. Което също не означава – катастрофа ,А Откровение!  Но също така W е обърнато М. Което е / или са/ трите Марии ( Мария – майката на Исус, Мария Магдалена и Мария Саломе). М всъщност е жена, която ражда, погледнете буквата.два разкрачени крака на легнала жена! В същото време, в средата имаме свещения граал, което е едно V. 20200407_181828А това ,от своя страна е чаша,която получава енергия от небесата. Историята  на светия граал е , че трябва винаги да внимаваме да изпразним чашата си от егото, за да може да влезне там космическата енергия. Ако тази чаша в нас е пълна с его, не можем да получим космическа енергия. Огромната задача на човек е да опразни чашата.Чели ли сте ,,Откровението на Йоан? Там има много истини. Та възможно е, древните да са искали да ни информират в,че откровението ще дойде със жените.

Усещате , че живеем в епоха на огромно прехвърляне на енергии. Чували сте и за резонанса на Шуман, който  преди до 2012 беше 7.83 а преди няколко дни достигна дв 150 херца. Резонанса показва мощта на вибрацията от космоса и влияе силно върху физическото ни тяло. Всички хора, които са с пълни чаши его и не са оставили място за космическата енергия получават експлозия! Или ще умрат или полудяват, стават депресивни и всичко друго. Много бързо разбираме,че ако искаме  да живеем, трябва спешно да се научим да си махнем старите навици и разбирания.

Този, който е в единството ,разбира вечността и понятието за Бог и рай. Закона за любовта се появява чак когато се появява Исус Христос. Когато се появява Исус Христос той носи друга религия – любовта.  Новият завет и преминаването от стария закон към новия,  се оформя от идеята за любовта.  Свещените книги съдържат много информация. Ако ние не сме в пътя на любовта, ще изчезнем! Да поставим любовта в центъра а не материята.

Когато човек се усеща разделен, той става слаб. Ако сме свързани с всички хора и заедно се зареждаме с любов ,ставаме много силни. Няма да сме слаби и болни, ще бъдем в сърцата си и тогава живота сам по себе си ще стане РАЙ.

Бог е навсякъде, той не е личност,  той е енергия.  От евангелието на Тома:

,,  повдигни  камъка, разцепи дървото с брадва и ти ще ме намериш“ . Тоест Бог казва с това  : Аз съм навсякъде!

Айде, пийте до дъно чашата с его на екс и знайте , че ще ви сипят нещо много по- добро!

Вашият коментар