Да се събудим

)20200330_073740

Поставям руната за будност, за да могат тези ,които четат, да се събудят за истината!

Една болест, не би дошла при хората, освен ако Бог не я позволи! Мислите се превръщат в действителна сила. Ако някой е болен то е ,че той води неправилен живот и неговия вътрешен лекар е отстранен или възприпятстван. Няма по голяма болест от омразата, тя е промъкваща се отрова, която парализира всички сили на живота. Болестите са урок! Ако се изключат от живота на хората, те ще се озоват до много по- голямо зло. Болестите са предпазители! Те учат хората да не допускат повече такива грешки, които са ги довели до това състояние. Отделна грешка си е за отделна болест. Смисълът на живота е връзката с Бог!

НИКОЙ НЕ ВИЖДА БОГ И НИКОЙ НЕ ВИЖДА ВИРУСА! НО ВСИЧКИ МИСЛЯТ ЗА ВИРУСА, А НИКОЙ НЕ МИСЛИ ЗА БОГ!

Любовта към Бога отваря вратата за неговата енергия. Най- трудно се лекуват болни, които имат лоши МИСЛИ и чувства и към себе си и към околните. Закрилата е покой в сърцето. Самата тревога е болест. Ума е майстора на тревогите. Бог, изпраща болестите като учители.

За какво идва болестта?

Болестта идва, не за да оздравееш , а за да познаеш Бога. Затова някой се молят само като са болни. Познаеш ли Бога, ти ще царуваш и в болест и в здраве. Болестта е част от учението за смирение.  Малко хора го имат. Затова изцелението е в ръцете на Бога. Бог ВИЖДА по-дълбоко твоята вяра. Всяко бедствие или болест,  поразяват само по волята на Бог. Няма значение от хигиената,  ще те намери и накрая на света/ както е и в момента/. Лекарството изцелява само по волята на Бог. Няма всесилна медицина, Бог знае на кого да помогне и на кого – не. БОГ е истинският лекар. При него не можеш да клинчиш,да мамиш, да шикалкавиш. Хубаво е да се мият и ума и сърцето, а не само ръцете.

Не случайно в “ Отче наш “ се казва : ,,да бъде Твоята воля както на небето, така и на земята “.

Вашият коментар